Velkommen til ny nettside!

Ventetiden er over, og årets julegave er vår nye hjemmeside!

Les denne saken for mere info.

2016-12-12
frankandas

Endelig kan vi lansere klubbens nye nettsider!

Her finner du viktig informasjon og nyheter om alt som rører seg i klubben vår.
Lagledere vil etterhvert få opplæring og tilgang til å skrive for sine lag, og slik bygges nettsiden opp over tid.

Har du forslag til forbedringer - hører vi gjerne fra deg!

Etter årsmøtet i 2017 så vil vi lansere det nye medlemssystemet der alle medlemmer kan redigere egen medlemsinformasjon. Alle medlemmer i det gamle systemet vil bli overført til det nye medlemssregisteret OG:

ALLE MEDLEMMER SOM ER REGISTRERT MED KORREKT MAILADRESSE I DET GAMLE REGISTERET VIL ETTER ÅRSMØTET MOTTA EN MAIL OM HVORDAN MAN LOGGER SEG INN I NYTT MEDLEMSREGISTER.

Dersom du har byttet e-mail, eller er usikker på om klubben har din adresse, så er det fint om du sender mail med navn, email-adresse og mobilnummer til lars.bostad@fkgjoviklyn.no så snart som mulig. Da er du helt sikker på at du får info når medlemsregisteret åpner.

Dersom du har viktig info, eller finner noen feil på nettsidene, så send gjerne en mail til Lene Berntzen, lfberntz@online.no

Viktig at alle byr på seg selv, og sender inn nyheter om sine lag. Her er alt av interesse, og viktig at vi alle bidrar med nyheter for å holde hjemmesiden levende.

Nyheter og bilder sendes Frank Andås på frank.andas@fkgjoviklyn.no

Styret  og daglig leder ønsker samtidig å takke for året som er gått og ønsker alle en riktig god jul