G15/16 vs Nordstrand

G16-1 og G15-1 hadde i dag besøk på Gjøvik Stadion av Nordstrand IF sine G15-1 og G16-1 lag, for treningskamp. Trenerene har valgt å møte en del lag fra andre kretser i treningskamper, slik at man kan få gode referanser på hvor man står.

2017-01-28
frankandas

Klubbens G15/G16( født 2002/2001) er en gruppe med godt over 60 spillere, bare det i seg selv er imponerende. Vi stiller i år med to lag på G16 og to lag på G15, slik at alle har ett best mulig tilbud utifra iver, mestring og nivå. Alle disse trener stort sett sammen, hele gruppen,  men ved hjelp av god differensiering og dyktige trenere så får alle et meget godt treningstilbud utifra sine ønsker og ambisjoner, så dette er et lag vi garantert kommer til og høre mere fra i fremtiden.

Nordstrand sine lag på dette årskullet er bland de beste i Oslo området, sågar også i vårt landstrakte land. Det var ingen tvil om at våre to lag skulle få en skikkelig test i dag, og ja, nå som kampene er slutt og lørdagskvelden nærmer seg er det overhodet ingen tvil om at våre gutter er helt på høyde med de aller aller beste.

G15 startet kampen litt forsiktig, kanskje de hadde litt for stor respekt for motstanderen. Nordstrand sitt G15 lag er gode, gode tekniske spillere, ballen gikk i høyt tempo, og de viste våre gutter at på dette nivået må man være «påskrudd» fra start. Både tempomessig og spillemessig var vi på høyde med Nordstrand, men i første omgang var Nordstrand sine gutter litt «skarpere» i alt, de vant flere dueller, de løp litt mere helhjertet. Etter pausen var det vi som var først i duellene, nå var det vi som begynte og «styre» kampen i større og større grad og vi var fullt på høyde med Nordstrand sine gutter. Kampen ender 3-5 til Nordstrand,men totalt sett så er det ingen tvil om at vi her har en årgang spillere som kan hevde seg blant de aller aller beste.

Så over til G16 , kampen bar litt det samme preget, igjen stod vi litt med lua i første omgang, og det var ikke ufortjent at Nordstrand gikk til pause med en ledelse på 2 mål. Så lurer man egentlig hva som blir sagt i pausen, men det må ha vært mye riktig, for når andre omgang ble blåst igang satte våre gutter standarden med en gang. Det var som på G15 gutta, stor arbeidsmoral, vilje og ikke minst ett tempo som du ikke så ofte ser på dette alderstrinnet her i distriktet. Ikke nok med at gutta spilte meget god fotball, men de spilte for hverandre, samt med hverandre og de viste en arbeidsmoral som er sjelden og se på dette alderstrinnet. De har god kontroll på Nordstrand sine gutter i  andre omgang setter ganske fort inn en redusering til 1-2, så kommer 2-2 etter ett angrep som er tatt ut av læreboka, før man på slutten av kampen setter sitt tredje og dermed vinner 3-2.

Alt i alt så viser dette at det jobbes meget god nedover i klubben, og som sagt tidligere, det skal bli meget spennende og følge G15/G16 i sesongen 2017.

En stor takk til alle ivrige foreldre som er med og skaper entusiasme rundt banen, det setter både gutta pris på og alle andre , skal også berømme resterende lagledelse som åpnet kafeen slik at man fikk kjøpt både mat og drikke på en litt grå lørdag i januar.