FESTAFTEN PÅ GJØVIK STADION

Et heltent lyn-lag spilte opp til fest og sendte «annerledeslaget» poengløse hjem!

2017-05-17
frankand

Tekst: Arve Hansen, Gjøvik 16.5.2017

FK Gjøvik-Lyn viste seg som det klart beste laget i kveldens meget viktige seriekamp mot Redalen. Begge lagene sto med kun ett poeng etter 4 serierunder og seier var følgelig det eneste som gjaldt for begge.

Lynguttene åpnet best, viste en imponerende laginnsats og skapte tidlig et par gode muligheter foran en god Morten Nyborg Hoel hos gjestene. Følgelig var det helt fortjent da Dag Alexander Olsen avsluttet et pent angrep med dagens første scoring. Redalen slo imidlertid tilbake og alltid målfarlige Tor Håkon Sveen sørget for at lagene var like langt. Deretter og frem til pause sto kampen og vippet uten av noen av lagene maktet å omsette sine sjanser i scoringer.

I andre omgang var det igjen lynguttene som åpnet best avbrutt av et par halvsjanser for Redalen. Så i løpet av 4 minutter avgjør FK Gjøvik-Lyn kampen. Først gjør Lars Johan Kollshaugen et fantastisk mål på et frispark før han rett etter scorer sitt andre for dagen på et helt korrekt idømt straffespark. Dag Alexander Olsen blir også tomålsscorer da han minuttet etter runder bortelagets keeper og fullstendig punkterer kampen. I kampens siste minutt gjør 16 årige Stian Akernes kvelden fullkommen da han avslutter en flott enkeltmannsprestasjon og scorer sikkert.

En helt velfortjent seier til et lynlag som ville vinne og gjorde det gjennom en imponerende laginnsats. I morgen kan de gå med hevet hode, nyte årets første 3-poenger før forberedelser mot neste helgs seriekamp starter torsdag.

Fakta:

FK Gjøvik-Lyn – Redalen 5-1 (1-1)

Dommer: Mohammad Hafezi

Mål: 1-0 (20) Dag Alexander Olsen, 1-1 (33) Tor Håkon Sveen, 2-1 (68) Lars Johan Kollshaugen, 3-1 (71-straffe) Lars Johan Kollshaugen, 4-1 (72) Dag Alexander Olsen, 5-1 (90) Stian Akernes.

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Alan Hartley Browne, Lars Valvatne Kveseth, Simen Schjerve Giæver (Joakim Markeng Søbye fra 89 min.), Akim Saeed Sairinen, Bjørnar Christoffersen Tuveng, Lars Johan Kollshaugen (Martin Bolin Møller fra 89 min.), Øyvind Sørum, Martin Grime, Ole Mikkel Offenberg Rasch (Gard Simenstad fra 64 min.), Dag Alexander Olsen, Thore Viste Ulstein (Stian Akernes fra 89 min.)