LAGSEIER!

En solid og fortjent lagseier i tropevarmen.

2017-05-27
frankand

Tekst: Arve Hansen

Våre gutter la ned en imponerende laginnsats og sikret seg alle tre poengene mot et ballsikkert Lokomotiv Oslo. Med denne seieren passerte vi osloguttene på tabellen samtidig som hele laget viste en meget høy arbeidsmoral og det var ikke få meter som ble tilbakelagt av våre gutter i dag.

Et velspillende Lokomotiv Oslo åpnet best uten å skape de helt store sjansene mot et solid lynforsvar, mens vi derimot noterte et godt skuddforsøk fra Øyvin Sørum som keeper reddet. Så etter 20 minutter viste Akim Saeed Sairinen seg frem og sørget for ledelse etter corner. Få minutter etter var også Thore Viste Ulstein nære på å doble ledelsen, men skuddet gikk til side for mål.  Thore gjorde imidlertid opp for seg da han med et velplassert skudd etter ca 30 minutter la på til 2-0. Dessverre slapp vi bortelaget inn i kampen igjen med redusering ved lagets toppscorer Ole Jørgen Berg.

I andre omgang jaktet bortelaget utligning og la et press på et lynlag som viste en imponerende lagvilje. Imidlertid måtte de etter en dødball se Ole Jørgen Berg bli tomålsscorer da han fra kort hold utlignet. Lynguttene ga imidlertid ikke opp og da Gard Simenstad fikk drømmetreff fra langt hold ble dagen fullkommen for et lynlag som i dag virkelig ville vinne.

Fakta:

FK Gjøvik-Lyn – Lokomotiv Oslo 3-2 (2-1)

Mål: 1-0 (20) Akim Saaed Sairinen, 2-0 (33) Thore Viste Ulstein, 2-1 (66) Ole Jørgen Berg, 2-2 (74) Ole Jørgen Berg, 3-2 (81) Gard Simenstad.

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Alan Hartley Browne, Lars Valvatne Kveseth, Simen Schjerve Giæver, Akim Saeed Sairinen, Jonas Dalby, Gard Simenstad, Øyvind Sørum, Martin Grime, Ole Mikkel Offenberg Rasch (Stian Akernes fra 69 min), Dag Alexander Olsen, Thore Viste Ulstein (Jesper Sydbøge fra 81 min - Bjørnar Tuveng fra 88 min)