LAGINNSATS OG VILJE!

Scoringer av Kollshaugen og Sørum sørget for alle tre på Blåbærmyra!

2017-06-04
Arve Hansen

Et heltent og innsatsfylt FK Gjøvik-Lyn sikret seg alle poengene i en målrik og spennende kamp mot tabellnabo Valdres FK. Lynguttene tok med dette sin tredje seier på rad og «klatret» godt på tabellen.

Lynguttene åpnet best og spilte seg frem til et par gode målsjanser. Imidlertid var det hjemmelaget som åpnet scoringene da Ryan Lee Nelson fra ca 25 meter utmanøvrerte en for øvrig meget god Hayden Alan Hartley Brown i vårt mål. Lars Johan Kollshaugen sørget imidlertid for en helt fortjent utligning da han sikkert scoret på straffespark etter at Martin Grime ble felt. Få minutter senere viste hjemmelagets gode spiss Dan Monell seg frem og Valdres FK var igjen i føringen før Øyvind Sørum på en heading etter corner i omgangens siste spilleminutt sørget for utligning.

Andre omgang var bare to minutter gammel før Lars Johan Kollshaugen igjen viste seg frem. FK Gjøvik-Lyn ble tildelt frispart fra ca 25 meter og Lars Johan gjorde det han flere ganger tidligere har gjort da han uten muligheter for keeper dundret ballen i mål. Nevnes skal også at Lars Johan senere i omgangen hadde ytterligere et meget godt frispark hvor kun keeper hindret scoring. Resten av omgangen ble spennende og hendelsesrik mot et hjemmelag som jaget utligning, men et godt organisert og solid lynlag, som også selv skapte sine muligheter, red «stormen» av og kunne til slutt juble for 3 meget viktige poeng foran tilreisende lyntilhengere!

Fakta:
Valdres FK – FK Gjøvik-Lyn 2-3 (2-2)
Mål: 1-0 Ryan Lee Nelson (19), 1-1 Lars Johan Kollshaugen (27 – straffe), 2-1 Dan Monell (33), 2-2 Øyvind Sørum (45), 2-3 Lars Johan Kollshaugen (47).

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Alan Hartley Browne, Lars Valvatne Kveseth, Simen Schjerve Giæver, Akim Saeed Sairinen, Jonas Dalby, Lars Johan Kollshaugen, Øyvind Sørum, Martin Grime, Gard Simenstad, Dag Alexander Olsen, Thore Viste Ulstein (Ole Mikkel Rasch fra 88 min.)