Underholdende og sjanserikt uten scoringer!

Bare scoringene manglet i en god og intens kamp mellom to lag som begge ville vinne!

2017-06-11
Arve Hansen

Lynguttene viste igjen «tæl», la for dagen igjen en imponerende laginnsats mot et solid og godt Ready lag med gjøvikgutten Magnus Østberg i spissen. Begge lag skapte flere sjanser i en kamp hvor bare scoringene manglet.

Ready åpnet klart best, gikk respektløs til verks med høyt tempo og press, men en god Hayden Alan Hatley Brown i lynmålet vartet opp med et par meget gode redninger. FK Gjøvik-Lyn kom etter hvert mer og mer inn i kampen og ved et par anledninger «smalt» det i stolpen hos bortelagets keeper.

Andre omgang ble like fartsfylt som de første 45 minuttene og begge lag var tydelig på at tre poeng var det som gjaldt. Kampen bølget frem og tilbake med muligheter foran begge mål med de største sjansene til lynguttene og hvor bortelagets keeper ble «redningsmann» da han rett før slutt på en glimrende måte reddet Akim Saeed Sairinen sin heading.

Fakta:
FK Gjøvik-Lyn – Ready 0-0

FK Gjøvik-Lyn: Hayden Alan Hartley Browne, Lars Juan Valvatne Kveseth, Simen Schjerve Giæver, Akim Saeed Sairinen, Jonas Dalby, Lars Johan Kollshaugen, Øyvind Sørum, Martin Grime, Dag Alexander Olsen, Stian Akernes, Thore Viste Ulstein (Martin Bolin Møller fra 67 min.)

Tabell og resultater fra alle kamper: Tabell og resultater