Seier mot godt Flint lag!

Mye positivt i kveldens privatkamp mot et velspillende og godt Flint, lå under til pause, men snudde til 3-1 seier med masse positive unggutter.

2017-08-02
Arve Hansen

Dagens privatkamp mot et velspillende og godt Flint endte til slutt med en velfortjent 3-1 seier etter at tønsbergguttene ledet til pause. Et selvmål og scoringer av Daniel Oladimeji Oluwaseun Akindayini og Stian Akernes sørget imidlertid for en positiv generalprøve for lynguttene før høstsesongen starter mot Tynset til helgen.

FK Gjøvik-Lyn åpnet best og styrte de første minuttene, men maktet dessverre ikke å omsette et spillemessig overtak i scoringer. Da var gjestene kvassere og scoret på sin første gode mulighet ca 20 minutter ut i omgangen. Etter scoringen maktet vi ikke å fortsette i samme gode sporet og Flint var fullt på høyde med oss frem til pause.

I andre omgang fikk vi se masse unggutter som virkelig viste seg frem og ga tydelig svar på at det gror meget godt i klubben. Ca 10 minutter ut i  omgangen kom utligningen da en av gjestenes forsvarsspillere var uheldig og stusset et innlegg i eget mål. Nyervervelsen Daniel Akindayini viste seg frem få minutter senere og sendte lynguttene i en fortjent ledelse og da Stian Akernes på en meget god enkeltmannsprestasjon ca 10 minutter før slutt la på til 3-1 var hjemmeseier sikret.

Selvsagt fortsatt en del å jobbe med, men totalt sett skal vi være fornøyd med det dagens prestasjoner. Hele spillerstallen fikk prøve seg da vi stilte tilnærmet to forskjellige lag i hver omgang hvor vi tydelig fikk se at det vil bli kamp om plassene utover høsten.

L1130333.JPG

Desember