Status 3 divisjon før høstsesongen!

Her kan du lese Erik Sagenes sin oppsummering med en status for vårt a-lag etter endt vårsesong og foran en spennende høstsesong vi gleder oss til - vi håper flest mulig kommer på Plassen og støtter våre gutter og klubben!

2017-08-04
Arve Hansen

Da er ferien over og vi er fulladet og motivert for å komme i gang med høstsesongen. I avdelingen har Lyn og Stabæk stukket fra på topp, mens overraskelseslaget Korsvoll og til dels Eidsvold TF fortsatt har heng på toppen. Det vil overraske om ikke en av de to første stikker av med seieren. Fra 6. til 12. plass, skiller det 5 poeng. Foruten oss, befinner Lillehammer, Lokomotiv Oslo, Ready, Tynset, Valdres og Flisa her. Dette blir naturligvis viktige matcher, og vi gleder oss til første mulighet allerede i morra mot Tynset.

Vårsesongen viste at vi på vårt beste leverer gode kamper, men også at bunnivået er lavt. Med en ung spillergruppe, er vi forberedt på at det vil svinge i prestasjoner både på enkeltspillere og lag, men målet for høsten er å levere på et jevnere og høyere nivå. Vi ønsker i tillegg å slippe inn færre mål, samt plukke mer poeng på bortebane enn hva vi har gjort til nå.

Gledelig er det at flere av unggutta begynner å bite bra fra seg. Mange har etablert seg og starter regelmessig, mens enda flere banker på døren. Det trenes godt og mange har et ønske om å bli god. Da er det gøy å være trener. To av young gunsa blir dessverre borte i høst, da Lars Kveseth reiser til statene for studier og Jonas Dalby skal trekke i kongens klær. Vi ønsker dem lykke til og håper å se dem på Gjøvik igjen. Inn i troppen kommer Magnus Tvedte, Daniel Akindayini og Richie Kwabena. Magnus og Daniel er offensive spillere, mens Richie er tiltenkt plass i bakre firer. Dette blir viktige tilskudd, som sammen med unggutta og rutinerte karer som Sørum, Kollshaugen og Olsen skal dra lasset fremover.

Vi gleder oss til høstsesongen og håper å se deg på stadion.

Erik Sagenes

FK Gjøvik-Lyn

HARDE FAKTA:

Statistikk hjemmebane: 3-2-1 (14-11)

Statistikk bortebane:     1-1-6 (10-25)

Spillere brukt: 25

Snittalder på startellever: 23